Future Works
investeer hier in eigen werknemers


Wie zijn wij?

deze onderneming of er kan ook worden gezegd een online plek waar bedrijf en toekomstig student elkaar tegen komt, is opgericht door drie studenten van de hogeschool Utrecht. gemaakt door Ian Haverlach, Milan van Leeuwen en Joris der Weduwen.

Onze ervaren bedrijfsmanagers en serviceproviders maken gebruik van best practices en de meest geavanceerde oplossingen. 


Onze diensten
Via deze site kan een bedrijf en een toekomstig student zich aanmelden en met elkaar in contact komen over het vergoeden van de opleiding in ruil voor een dienst binnen het bedrijf voorn een afgesproken periode. Waarom zullen mensen dit nou moeten doen? Als je een student bent hoef je dus niet te betalen voor je studie en je hebt meteen na je opleiding een baan. een onderneming zal dit moeten doen, zodat zij meer zekerheid hebben in de toekomst en niet met een tekort komen op de werkvloer, ook kan een onderneming een exacte student zoeken die gespecialiseerd is in het vak waar een onderneming een tekort aan heeft. onderling moet er natuurlijk wel
worden alle afspraken niet nageleefd of wordt de opleiding niet behaald, dan zal de student de vergoeding moeten terug betalen en zal niet de dienst afronden binnen de onderneming.

 Kosten

Wilt u zo veilig mogelijk en risicoloos handelen. Maak dan gebruik van de service die Future Works te bieden heeft en laat alle zaken aan ons over. denk hierbij aan het bedrag, de dienst die er tegenover staat en dat dit zonder enige moeite voor u zelf ten kosten gaan. wij hanteren een commissie van 7% van het bedrag wat tussen beide partijen zit. De 7% is inclusief belasting.